AKTUELNO

Ostaće prijatelji i saradnici!

Nemački modni dizajner Filip Plein raskinuo je vezu sa manekenkom i koleginicom Morgan Osman, a o tome je obavestio i svoje pratioce na socijalnim mrežama. Naime, kreator je postavio zajedničku fotografiju sa njom uz obrazloženje zašto su se odlučili na taj korak.

Za moju dušu, najbolju prijateljicu i ljubavnika. Oboje smo pokušali da svoj odnos popravimo radom i oboje smo odlučili da smo bolji, jači i sretniji ako nastavimo da budemo prijatelji i srodne duše umesto para. Ti si neverovatna, zabavna i inteligentna i prelepa. Idi i pusti da svet zna da ne postoji ništa što te može zaustaviti. Ponosan sam i srećan što sam tvoj prijatelj. Zauvek, ljubav PP - napisao je kreator na Instagramu.

Poruku koju je Plein uputio svojoj bivšoj dragoj na Instagramu pogledajte OVDE!

Fanovi i ljubitelji rada ovog svetski poznatog dizajnera ne kriju razočarenje zbog kraha njihove ljubavi, a to su pokazali i velikim brojem srceparajućih komentara ispod ove fotografije.

PROČITAJTE JOŠ: ODBILI DA IGRAJU ZAJEDNO U JEDNOJ SERIJI, A ONDA... Tubu i Kivanča oduševio scenario serije 'LJUBAV IZ OSVETE'! (FOTO+VIDEO)

Pink.rs

#kreator

'