AKTUELNO

Još nije spremna da se nosi sa pubertetom svoje mezimice.

Jedna od najlepših glumica na svetu Džesika Alba nikada nije skrivala koliko uživa u roditeljstu, ali ovaj, najvažniji posao na svetu, donosi i mnogo briga.

PROČITAJTE JOŠ: BEZ BREDA! Pitova i Anđelinina ćerka proslavila rođendan, ali se na zabavi nije pojavio slavni glumac! (FOTO)

Njena desetogodišnja ćerka Onor Voren već ulazi u pubertet, a glumica je otkrila da već sada želi da otvoreno razgovara o muško-ženskim odnosima sa njom.

Alba je zbog toga odlučila da krene na terapiju kako bi naučila da bude "bolja majka koja zna kako da komunicira sa svojom ćerkom".

Neki ljudi misle, kao i neki u mojoj porodici, da treba da pričaš sa sveštenikom i to je to. Ne mogu da se osećam opušteno ako pričam sa njim o svojim osećanjima. Ja jednostavno nisam emocionalno spremna za tinejdžersko doba ili bilo šta drugo, kao što su hormoni i prve ljubavi. Ne ohrabrujem dramu, tako kažem, 'Onor, nije prikladno u tvojim godinama da imaš dečka. To čak uopšte i nema smisla. Ti si u petom razredu. Šta uopšte ti planiraš?' - rekla je glumica.

Pink.rs

#Džesika Alba | Jessica Alba

'