AKTUELNO

Sada kada je zdrava i kada je opasnost prošla, rešila je da svoje iskustvo podeli sa svetom.

Glumica Emilija Klark je sa 24 godine prvi put završila u bolnici zbog aneurizme u mozgu. Od tada je tri puta operisana i suočila se sa ogromnim problemima sa samopouzdanjem izazvanim strahom za sopstveni život i karijeru.

Sada kada je zdrava i kada je opasnost prošla, rešila je da svoje iskustvo podeli sa svetom.

Foto: Tanjug AP/Charles Sykes

- Prvi put je svakako bilo teško, ali bilo je daleko teže ostati optimističan kada je druga operacija došla na red. Definitivno sam prošla kroz period u kome sam bila na dnu, blago rečeno. U mojim najgorim trenucima htela sam da dignem ruke od svega. Pitala sam medicinsko osoblje da me puste da umrem. Moj posao, ceo san o tome kako moj život treba da izgleda, bio je fokusiran na jezik, na komunikaciju. Bez toga, bila sam izgubljena - kaže Emilija dok se priseća koliko se bojala činjenice da možda više nikada neće biti sposobna da se bavi glumom.

Upravo gluma joj je posle prve operacije pomogla da ne razmišlja o bolesti, ali joj je samopouzdanje bilo poražavajuće nisko.

- Nisam mogla da se pogledam u ogledalo. Sve što sam videla bila je bol u mojim očima. Nanosila sam šminku bez ogledala ispred sebe, zbog čega bih izgledala još gore nego pre šminkanja - seća se Klarkova i navodi da je mislila da neće biti sposobna da se ikada više transformiše i uživi u lik jake i neustrašive majke zmajeva, Deneris Targerijen.

Autor: Pink.rs

#Emilija Klark

#Igra prestola

'