separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

IMAM DVA NAJBOLJA MOMKA NA SVETU! Princ Hari i Megan Markl POKAZALI KRALJEVSKU BEBU, pa otkrili kako se snalaze sa njim! (FOTO)


Ovo su svi čekali!


Princ Hari i Megan Markl postali su prvi put roditelji kada je vojvotkinja od Saseksa 6. maja na svet donela njihovog sina. Ona je u poslednji čas donela odluku da se porodi u luksuznoj bolnici u kojoj noć košta 15 hiljada funti.

Autor: Tanjug AP

Svi su čekali taj trenutak kada će princ Hari i Megan predstaviti svog sina javnosti, što se danas i desilo. Oni su svog sina pokazali svetu, što su svi sa radošću dočekali, a ovo je prvi put da su pozirali zajedno kao porodica. Ono što su mnogi primetili jeste da vojvotkinja od Saseksa izgleda fantastično, iako se porodila pre samo dva dana. 

Autor: Tanjug AP

Megan je otkrila kako se oseća kao novopečena majka: 

Magično je! Prilično je nestvarno. Imam dva najbolja momka na svetu. On ima divan temperament, miran je. Ovo je san, ovo su zaista bili specijalni dani - rekla je Megan, dok princ Hari nije mogao sa sigurnošću da kaže na koga beba liči: 
Menja se, njegov izgled se menja svakog dana, ko zna. Roditeljstvo je sjajno, tek je prošlo dva dana, ali presrećni smo što ga imamo - rekao je princ. 

Autor: Tanjug AP

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti