AKTUELNO

Oni su privukli najviše pažnje na sebe!

Sinoć je u Njujorku održan prestižni događaj Met Gala u organizaciji magazina "Vog" i glavne i odgovorne urednice Ane Vintur. Tema večeri bila je "Camp", a odabrane zvanice su se potrudile da na temu odgovore što kreativnije, neki su u tome uspeli, a neke je planeta dočekala na nož zbog kreacije koje su poneli na crvenom tepihu.

Prestižni događaj Met Gala prvi put je održan 1948. kao humanitarni događaj za prikupljanje sredstava u korist Instituta za kostime Metropoliten muzeja u Njujorku.

Foto: Tanjug

Na ovogodišnjoj Met Gali najviše pažnje je definitivno privukla kreacija Kejti Peri koja se pojavila u srebrnoj haljini optočenoj kristalima, ali i instalaciji u vidu lustera koju je imala, kako na telu tako i na glavi. I dok jedni smatraju da je pevačica odevnom kombinacijom adekvatno odgovorila na temu ovogodišnjeg događaja, drugi su je ocenili kao vrhunac neukusa.

Foto: Tanjug

Pop zvezda, Lejdi Gaga imala je pravi mali performans na roze tepihu, te je promenila nekoliko toaleta, a u jednom trenutku se skinula u donji veš.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Penelope Kruz opredelila se za jednostavnu crno-belu haljinu sa volanima i mašnom.

Foto: Tanjug

Rasvete na ovogodišnjoj Met Gali nije manjkalo, pa se glumica Zendaja pojavila u kostimu Pepeljuge koji je u jednom momentu zasvetleo i doneo magiju na oduševljenje svih prisutnih.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Čuveni klan iz rijaliti porodice, Kardašijan-Džener ni ovoga puta nije ostao nezapažen, a Kajli i Kendal Džener su se potrudile da svi blicevi fotoreportera budu uprti u njih. Kim Kardašijan takođe se opredelila za kristale koji su visili sa haljine koja je otkrivala njene atribute. Naime, rijaliti zvezda je obukla kreaciju koja deluje kao da je tek izašla iz vode - nalepljeni i prišiveni kristali u obliku kapljica vode samo su doprineli da izgleda kao da je mokra.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Proslavljena svetska teniserka, Serena Vilijams se pojavila u žutoj haljini, a društvene mreže su se usijale od komentara koji ovu kreaciju upoređuju sa kajganom. Ono što je interesantno je i to da je Serena bila jedan od domaćina Met Gale.

Foto: Tanjug

Diva nadaleko svetkog glasa, Selion Dion nije štedela kada je kostim u pitanju, pa je na njoj bilo svega, od šljokica, preko perja, pa sve do resa.

Foto: Tanjug

Dženifer Lopez opredelila se za srebrnu toaletu koja je otkrivala njeno bujno poprsje, a stajling je upotpunila kapom sa resama. Njena meksička koleginica Talija takođe je blistala u zanosnoj kreaciji sa zanimljivom kragnom.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Svetski top-model Gigi Hadid, pojavila se u toaleti Majkla Korsa, u čijem društvi je i prošetala roze tepihom Met Gale.

Foto: Tanjug

Demi Mur što je starija, sve bolje izgleda, a za ovogodišnju temu luksuznog događaja, "Camp" nije imala dovoljno inspiracije, te se pojavila u dugoj crnoj toaleti sa dubokim "ve" izrezom. Sa druge strane inspiracije nije manjkalo Donateli Versaće koja je ponela sve samo ne diskretnu toaletu u fluorescentno zelenoj boji.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Gospoda su tokođe bili kreativni kada je Met Gala u pitanju, pa su se pojavili u različitim izdanjima, a Džared Leto je samo jedan od njih.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

U nastavku pogledajte kako su izgledale ostale zvezde na prestižnom događaju Met Gala:

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

PROČITAJTE JOŠ: DOKAZALA DA SU PRIRODNE! Emili jednom fotkom svima stavila do znanja da nije ugradila silikone! (FOTO)

Autor: M.Stanković

#Met Gala

'