AKTUELNO

Ovo ime ima jako značenje!

Megan Markl i princ Hari strogo čuvaju planove za rođenje deteta, a trenutno borave u rezidenciji “Frogmore Cottage” u Vindsoru gde su se preselili pre vojvotkinjinog porođaja. I dok su sve jače glasine da se Megan već porodila, u samom iščekivanju kraljevske naslednice pominje se novo ime koje bi, navodno, kraljevski par trebalo da nadene novorođenčetu.

Foto: Tanjug AP

Naime, britanski mediji pišu da bi naslednica Megan Markl i princa Harija trebalo da nosi ime Grejs Dajana odnosno da bude spojeno od imena Grejs koje je često u britanskoj kraljevskoj porodici i ime Dajana, po tragično nastradaloj majci pinčeva Harija i Vilijama. Grejs označava "milost", a ime Dajana označava onu "koja je nevina", osoba koja je plemenita i čistog srca.

Inače, "Pedi pauer" suspenovao je klađenje jer veruje da se Megan Markl porodila, samo što kraljevska porodica to nije objavila.

Foto: Tanjug

- Suspendovali smo svako klađenje na to kada će se roditi dete Harija i Megan jer je značajno porastao broj opklada sinoć, što nam daje znak da neko nešto zna - i da je možda dete već rođeno - rekao je portparol "Pedi Pauera".

Sumnje je podgrejao i sam princ Hari, koji je potvrdio da 8. maja putuje u Holandiju, što su mnogi protumačili kao znak da je beba stigla i da su dete i Megan dobro.

Autor: Pink.rs

#Megan Markl | Meghan Markle

'