AKTUELNO

Dete se nalazi na intenzivnoj nezi!

Glumica i spisateljica Dženi Molen šokirala je sve priznanjem da je svoje dete ispustila na pod, pri čemu je ono palo na glavu i razbilo lobanju. Supruga slavnog glumca Džejsona Bigsa je ovo podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Naime, ona je podelila fotografiju sa svojim detetom, a ispod nje napisala da je ono sada u bolnici na intenzivnoj nezi i da se uspešno oporavlja od zadobijenih povreda.

Prošle subote uveče ispustila sam sina na pod na glavu, zbog čega je razbio lobanju i završio na intenzivnoj nezi - poručila je ona uz fotografiju sa sinom i dodala:
Zauvek sam zahvalna bolnici na njihovoj pomoći. Hvala svim medicinskim sestrama, neurolozima, pedijatrima, osoblju bolničkog kafića i hrabrim ženama koje održavaju bolnička kupatila. Nisam sigurna kako se ova objava pretvorila u govor prihvatanja Oskara ... Ali, Džejson, hvala Bogu za tebe! Hvala, hvala, hvala. Bio je to traumatična nedelja, ali Sid je sada kući te se polako i lepo oporavlja. Takođe, jede puno čokolade umočene u sladoled. Moje srce ide svim roditeljima koji imaju ili će se ikada naći u takvoj situaciji. Nisi sam... - poručila je ona.

Ipak, kako je došlo do ove nezgode nije htela da otkriva. Međutim, nekoliko meseci pre toga pas je ugrizao njihovog tada jednogodišnjeg sina Lazloa. Dečak je tada na svu sreću prošao bez težih povreda. Ona je tada rekla da je imala slom živaca.

PROČITAJTE JOŠ: ČARI TERETANE OTKRILA U 40. GODINI! Nikol Šerzinger zategla zadnjicu i ostavila fanove bez daha! (FOTO)

Pink.rs

#Instagram

'