AKTUELNO

Dnevno unosi 6.000 kalorija!

Nataša Kraun koja se na društvenim mrežama predstavlja kao manekenka i glumica, ima toliko veliku zadnjicu da je pravo pitanje kako uspeva da je smesti na stolicu. Dvadesetsedmogodišnja Srpkinja koja sebe naziva plus sajz modelom, uveliko gazi ka svom cilju, a to je da ima najveću zadnjicu na svetu, baš onakvu kakvu ima Kim Kardašijan, koja joj je i uzor.

Nataša je poreklom Srpkinja, a živi u Geteborgu. Nedavno je šokirala žiri nemačkog Supertalenta, a njen snimak veoma brzo postao je hit na mrežama. U više navrata je izjavila da dnevno unosi 6.000 kalorija, kako bi imala što veću zadnjicu.

Kraun je visoka 155 centimetara, a obim njenih bokova je 182 centimetara, a kako kaže ne planira da stane. Sa plastičnim operacijama ne planira da stane, počela je sa 20 godina sa zahvatima, a novac zarađuje tako što svojim fanovima širom sveta šalje svoje snimke.

Nisam mislila da je moguće zarađivati novac velikom stražnjicom, ali sada vidim da je moguće. Guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude. Uvek sam bila drugačija - kaže Nataša za svetske medije i dodaje:
U Švedskoj žene misle kako moraju izgledati lepo, ali mislim da ljudi moraju videti kako bi trebalo stvarno žene da izgledaju - rekla je ona.

Nataša ima i konkurenciju, a u pitanju je Amerikanka Sara Mesi koja tvrdi da ima zadnjicu obima 213 centimetara.

PROČITAJTE JOŠ: OPET PALO POMIRENJE?! Ništa od razvoda Ane i Raste, oglasio se njihov advokat (FOTO)

Pink.rs

#Instagram

'