AKTUELNO

Njena majka šizi!

Rijaliti "U korak sa Kardašijanovima" vinuo je u nebesa ženski deo ove poznate porodice i napravio od njih svetske zvezde koje postavljaju trendove. Međutim, izgleda da bi tome mogao da dođe kraj.

Naime, kako kruže glasine, najmlađa među njima Kajli Džener, koja je nedavno postala milijarderka zahvaljujući liniji šminke koju poseduje, odlučila je da prekine sa snimanjem rijalitija jer smatra da je prevaziđen.

Foto: Tanjug

- Njena majka Kris Džener je nagovara da se vrati u šou jer je za potpisivanje ugovora potrebno da sve ćerke pristanu na snimanje naredne sezone. Međutim, to Kajli nije potrebno. Jednostavno je prevazišla tu priču - otkrio je izvor blizak porodici.

Foto: Tanjug AP

Mnogi smatraju da ovaj potez Dženerove ima veze sa celom Džordin Vuds-Tristan Tompson dramom, ali najmlađa milijarderka tvrdi da to nije istina. Takođe, napomenula je još jednom da i sporni popust na proizvod sa imenom njene drugarice nije ona osmislila niti sprovela u delo. Da li će Kris uspeti da ubedi ćerku da nastavi snimanje rijalitija koji ih je proslavio i obogatio ostaje da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Kajli Džener

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

'