AKTUELNO

Fanovi u neverici!

Anđelina Džoli od prvog dana svog pojavljivanja na filmskom platnu, ne prestaje da pleni svojom pojavom, ili je bar tako bilo do skoro. Ova slavna glumica se pre izvesnog perioda razvela od svog kolege Breda Pita, a sa ovom životnom situacijom došle su i promene u njenom imidžu i stilu života.

Tome da više ne bude toliko impozantna doprinela je i činjenica da glumačka diva sada ima neobične navike u ishrani, zbog čega ima tako malo kilograma. Anđelina se pravdala da je njenoj kilaži doprineo stres, ali i loši događaji na privatnom planu.

Malo ko se nije iznenadio kada je pogledao njen jelovnik. Pored obaveznih supa i čorbica, različitih žitarica, glumica za doručak pojede po jednu kašiku kokosovog ulja, za ručak priprema proteinski šejk, a za večeru jede tanko sečeno meso uz čašu dobrog vina. Anđelina je jednom prilikom istakla da postoje i dani kada je toliko zauzeta da i zaboravi da jede.

Anđelina se redovno bavi jogom i boksom, za šta joj i te kako treba energije, ali zbog lagane dijete koju obično praktikuje, to se vidi na njenoj nežnoj liniji. Iako i dalje lepa, na društvenim mrežama osudili su je da i nije onakva lepotica kakva je nekada bila.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNI PAPARACO: Prvi snimci sina Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića! (VIDEO)

Pink.rs

#Anđelina Žoli | Angelina Jolie

'