AKTUELNO

Dvadesetčetvorogodišnji Konor uskoro staje na ludi kamen sa devojkom Silvijom, a u pripremama će mu pomagati glumac.

Nikol Kidman neće doći na venčanje svog usvojenog sina Konora jer je njen bivši muž Tom Kruz protiv toga, i to zato što je glumica prilikom razvoda od njega odbacila sajentologiju!

Dvadesetčetvorogodišnji Konor uskoro staje na ludi kamen sa devojkom Silvijom, a u pripremama će mu pomagati glumac. Kruz je, prema tvrdnjama izvora, zabranio sinu da pozove majku.

Foto: Tanjug

- Tom čvrsto stoji iza toga - naveo je izvor, koji smatra da Konor možda i ne posluša oca, ali teško.

Konor, koji se ranije oprobao u ulozi di-džeja, a sada uživa u ribolovu, uvek je isticao da voli svoju majku, ali je više privržen ocu. Nakon razvoda roditelja, Konor i njegova takođe usvojena sestra Izabela ostali su sa Tomom, a odgajani su u skladu sa strogim sajentološkim pravilima.

Foto: Beta/AP

Inače, Konor se nedavno preselio u rezidenciju na Floridi koja je u vlasništvu Sajentološke crkve, a njegova izabranica je takođe sledbenica sajentologije i navodno je prozvana "sajentološkom princezom".

Podsetimo, Tom i Nikol upoznali su se početkom devedesetih godina, a njihova ljubav i brak trajali su do 2001. On se 2006. oženio koleginicom Kejti Holms, sa kojom ima biološku ćerku Suri.

Iste godine i Kidmanova je izgovorila sudbonosno "da" pevaču Kitu Urbanu, sa kojim je dobila dvoje dece.

Zbog sajentologije ne viđa ćerku Tom godinama nije u kontaktu sa Suri Tom Kruz decenijama je pripadnik

Sajentološke crkve i slepo sledi njihova pravila. Kejti Holms i Tom su se razveli upravo zbog njegove zaluđenosti tom religijom i zato što glumica nije želela da njihova naslednica odrasta u duhu sajentologije. Zbog toga mu je crkva zabranila da viđa dete, tako da Suri godinama nije u kontaktu sa ocem.

Autor: Pink.rs

#Nikol Kidman | Nicole Kidman

#Tom Kruz

'