AKTUELNO

Glumici se nije dopalo to što Zaharina biološka majka želi kontakt sa njom.

Biološka majka Anđelinine i Bredove usvojene ćerke Zahare moli glumicu da joj dopusti da ostvari kontakt sa svojom ćerkom koju je dala na usvajanje 2005. godine nakon što su je silovaili.

- Samo želim da zna da sam živa i da želim da razgovaram sa njom. Ne želim je nazad, ali želim da budem u kontaktu sa njom, da mogu da je nazovem - rekla je Etiopljanka Mentaveb Davit Lebiso koja smatra da je Anđelina odlična majka.

- Džolijeva je sa njom otkad je bila beba, ali to ne znači da mi ne nedostaje. Razmišljam o Zahari svaki dan i želim da čujem njen glas i vidim njeno lice. Znam kada joj je rođendan i rastužim se zbog činjenice što ne mogu da slavim sa njom - rekla je Zaharina biološka majka.

Lebiso je u javnom apelu moli Anđelinu Džoli da joj dopusti da bude u kontaktu sa ćerkom.

- Mislim da ne tražim puno. Iako su se Bred i Anđelina razišli, znam da će razmišljati najviše o sudbini svoje dece, stoga ne brinem za Zaharu - istakla je Etiopljanka.

Mentaveb je Zaharu dala na usvajanje 2005. godine. Devojčicu je rodila nakon što ju je silovao nepoznati muškarac, a ona nije imala novac za abortus. U teškoj finansijskoj situaciji, Lebiso je ostavila četvoromesečnu Zaharu i pobegla. Kada je Anđelina usvajala Zaharu, u centru za usvajanje rekli su joj da je devojčicina biološka majka umrla od AIDS-a.

Autor: B. R.

#Anđelina Žoli | Angelina Jolie

#Bred Pit | Brad Pitt

'