AKTUELNO

Svadbena torta bila je visoka tri metra, a večera se sastojala iz devet jela.

Irena Kogan, unuka biznismena Valerija Kogana, izgovorila je sudbonosno ''da'' Danijelu Keveju na ekstravagantnom i raskošnom venčanju.

Svadba je organizovana u jednom ekskluzivnom hotelu u Londonu, u kojem predsednički apartman košta 1.500 funti za noć. Pevala im je Maraja Keri, kojoj je plaćeno 2,5 miliona funti da iz Amerike dođe u London i nastupi na ovoj svadbi.

Goste je zabavljao i Elton Džon, čiji honorar nije bio manji od milion funti, i koji je rasplakao mladu kada joj je posvetio pesmu "Tiny Dancer". Angažovan je i popularni di-džej Mark Ronson.

Među poznatim zvanicama bio je i glumac Antonio Banderas, koji je držao govor, kao i veliki broj javnih ličnosti iz Rusije.

Svadbena torta bila je visoka tri metra, a večera se sastojala iz devet jela.

Mladin deda, Rus jevrejskog porekla, ima 65 godina i jedan je od najbogatijih ljudi u Rusiji. Njegovo bogatstvo procenjuje se na oko dve milijarde dolara. Poseduje aerodrom Domodedovo u Moskvi, koji je najveći aerodrom u Istočnoj Evropi. Godine 2013. uložio je 83 miliona funti u izgradnju najluksuznije vile u Rusiji, koja je osmišljena da nalikuje na Belu kuću.

Godine 2011. privukao je pažnju javnosti kada je oborio rekord u izraelskim nekretninama i kupio stan od hiljadu kvadratnih emtara za 31 milion dolara. Osim toga, poseduje i vilu u Konektikatu vrednu 18 miliona dolara.

Autor: M. K.

#Maraja Keri | Mariah Carey

#Venčanje

#svadba

'