AKTUELNO

Poznata starleta prisetila se traumatičnog iskustva koje je doživela u oktobru prošle godine.

Kim Kardašijan je rekla nadležnim licima da je čula buku na vratima i da je vikala, ali da joj niko nije odgovorio. Rijaliti zvezda opisala je kako je maskirani razbojnik uhvatio i odveo do hodnika.

Istražatelji smatraju da su uhvatili i glavnog napadača na Kim Kardašijan koji se dogodio u Parizu, u oktobru prošle godine, i da je to jedan 60-godišnjak čija je DNK pornađena na početku istrage, pa ga je policija pratila kako bi došla do ostatka bande.

Foto: Instagram

Najmlađi pripadnik bande ima 54 godine, dok najstariji ima 72. Istražitelji slučaja tvrde da je u noći između 2. i 3. oktobra pet osumljičenih osoba u policajskim jaknama, naoružanih, ušlo u hotel u kom je odsedela Kim.

Lopovi su savladali noćnog čuvara i ušli su u apartman, te starleti zapretili pištoljem, zatim je vezali i zapušili joj usta. Kasnije su je primorali da uđe u kadu i zaključali je u kupatilu.

- Čula sam buku na vratila, kao stope da su se čule. Povikala sam da pitam ko je temo, ali niko se nije javljao - istakla je Kardašijanova.

Foto: YouTube screenshot

Ona je dodala da su dva pljačkaša bila sa kapuljačom na glavi i da je jedan imao masku i kapu na glavi.

- Jedan muškarac je imao policajsku jaknu, ali nije imao masku. Nosili su crne pantalone i crne čizme. Jedan od njih je imao izražen francuski akcenat i upitao me je za prsten. Onda je pogledao šta imam na noćnom stočiću. Prsten vredi 4 miliona dolara. Ja sam bila u bademantilu, gola ispod. Brzo su me vratili u spavaću sobu i gurnuli su me na krevet - rekla je Kim.

Rijaliti zvezda otkrila šta su joj sve lopovi odneli i šta je imala u kutuji sa nakitom.

- Bile su dve ''Cartier'' narukvice, tri ''Jacob'' ogrlice od zlata sa dijamantima, minđuše, ''Loraine Schwarz'' ogrlica sa dijamantima, bila su i dva prstena od žutog zlata - nabrajala je Kardašijanova svoj nakit koji više nema.

Foto: Tanjug AP

Vrednost nakita koji joj je ukraden procenjen je na vrednost od oko 10 miliona dolara.

- Imala sam utisak da su govorili da moraju da odu. Onda su pobegli. Tokom krađe mobilni telefon jednog od njih nije prestajao da zvoni, a razgovarali su isključivo na francuskom. Na način na koji su me vezali, predspostavljam da su neiskusni - završila je Kim.

Autor: B. Radonić

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

'