AKTUELNO

Spisak je dugačak.

Jedan od najuspešnijih filmova svih vremena, "Titanik", zaradio je preko dve milijarde dolara u bioskopima širom sveta i proslavio je glavni glumači par koji su činili Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio.

Međutim, malo je poznato da su mnogobrojne filmske zvezde odbile da igraju u ovom ostvarenju koje je osvojilo 11 Oskara, dok neki od njih nisu prošli audiciju.

Foto: Tanjug

Ulogu simpatičnog Džeka kog je odigrao Leonardo Dikaprio odbili su Tom Kruz, Bred Pit, Džoni Dep, Stiven Dorf. Na audiciju su se prijavili Kristijan Bejl, Itan Houk, kao i Metju Mekonahi i Kris O' Donel, ali nisu uspeli da je prođu.

Foto: Tanjug AP

Lik lepe Rouz koju je iznela Kejt Vinslet odbile su Nikol Kidman, Gvinet Paltou, Đina Dejvis, Dru Barimor, Šarliz Teron, Kler Dejns, Anđelina Džoli, Rouz Birn, kao i kraljica popa Madona. Takođe, isto su uradile i Riz Viderspun, Dženifer Aniston, Kamerun Dijaz, Kristina Eplgejt, Dženifer Koneli, Rejčel Vajs, Šeron Stoun, Uma Turman, Džodi Foster, Mini Drajver, Ketrin Hajgl, Kristina Riči, Niv Kempbel, Vinona Rajder, Kejt Bekinsejl...

Autor: J. R.

#Titanik

'