AKTUELNO

Vojvoda od Edinburga doneo važnu odluku!

Princ Filip, Vojvoda od Edinburga nedavno je izazvao saobraćajnu nesreću u blizini dvorca Sandringham, kada je povređeno nekoliko ljudi, od kojih i jedna devetomesečna beba. Princ je tada vozio auto marke "Lend Rover", a drugo vozilo se u trenutku nesreće prevrnulo na bok.

Foto: Tanjug

Devedesetsedmogodišnji princ ovom prilikom nije povređen, a nekoliko dana nakon saobraćajke se izvinio žrtvama i zahvalio se javnosti koja mu pruža neizmernu podršku. Ubrzo zatim, suprug Kraljice Elizabete Druge uhvaćen je kako se vozi bez sigurnosnog pojasa, kada je dobio upozorenje policije da više ne pravi saobraćajne prekršaje.

Bio je to šok za mene i moju porodicu. Hitna pomoć je bila izuzetno brza i pomogli su svima koji su bili uključeni u nesreću. Hvala svima na lepim željama - rekao je tada Filip.

Foto: Tanjug

PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL TRESE BRITANSKU KRALJEVSKU PORODICU: Pojavio se vanbračni sin Čarlsa i Kamile? (FOTO)

Vojvoda je nakon svega ovoga odlučio da dobrovoljno preda svoju vozačku dozvolu, a Bakingemska palata je objavila da princ Filip više neće voziti.

Svesni smo da je njegov incident blizu dvorca Sandringham u javnosti izazvao mnogo negodovanja, stoga smo mu savetovali da razmisli i sam odluči šta misli da je najbolje - saopšteno je iz palate.

Foto: Wikipedia

Pink.rs

#Elizabeta II

#Kraljica

#Princ Filip

'