AKTUELNO

Adrijan Makmanus, koja je služila preminulog kralja popa, za medije je ispričala detalje iz pevačeve kontroverzne prošlosti koji su frapirali svet.

Iako Majkl Džekson već 10 godina nije živ, ponovo se našao na meti medija iz istog razloga koji se godinama vezuje za njegovo ime - optužbi za zlostavljanje dece.

Bivša kućna pomoćnica Adrijan Makmanus, koja je služila preminulog kralja popa, za medije je ispričala detalje iz pevačeve kontroverzne prošlosti koji su frapirali svet. Adrijan je, kako je navela, ćutala iz strahopoštovanja prema gazdi i nije se mešala u njegovu intimu.

Foto: Wikipedia

- Majkl Džekson bio je predator pedofil koji je zlostavljao desetine dece. Snimao je susrete s njima, a te video-snimke čuvao je u tajnoj biblioteci skrivenoj na ranču Nedođija. Bilo je puno vazelina u Nedođiji, baš mnogo u Majklovoj spavaćoj sobi. Nisam ga ništa ispitivala jer je on bio moj šef, i bila sam tamo da obavljam svoj posao. U kući su postojale brojne tematske prostorije u kojima se družio s decom, poput ružičaste sobe, železničke i vojničke sobe - priznala je pomoćnica, dodavši da su ga najviše posećivali maloletni dečaci.

- Majkl je često imao posebne goste, mnogo puta su se dečaci kupali s njim u đakuziju, razgolićeni. Držao bi ih za ruke i ljubio ih, a oni su pokušavali da se izbore za njegovu naklonost i ljubav. Bilo je vrlo čudno to gledati - rekla je Adrijan.

Foto: Wikipedia

Inače, pre nekoliko dana u medijima je isplivala priča da je navodno Džekson bio intiman sa svojim nećacima i da je pre tri godine to prijavio neko od rodbine. Kad je policija rešila da ispita slučaj, niko iz bliže familije pevača nije želeo da sarađuje. Kasnije su nećaci demantovali tvrdnje da su bili intimni sa pop zvezdom, koja je preminula 2009. godine.

Podsetimo, Majkl se i tokom života suočavao sa ozbiljnim optužbama na račun svoje bliskosti s maloletnim osobama, a kućna pomoćnica je sigurna da je Džekson potrošio više miliona dolara kako bi zaštitio svoj imidž u javnosti.

Autor: Pink.rs

#Majkl Džekson | Michael Jackson

#pevač

'