AKTUELNO

Od običnog dečaka do svetske senzacije.

Najbolji fudbaler na svetu Kristijano Ronaldo proslavio je svoj 34. rođendan. Od mršavog dečaka iz Portugala koji je igrao fudbal od svoje druge godine života postao je prava svetska senzacija.

On sada ima milione, nekretnine, prelepu suprugu i četvoro dece, ali njegova karijera prožeta je mnogobrojnim skandalima.

2007. godine u medijima se pojavila informacija da je Ronaldo ubedljivu pobedu na jednoj utakmici proslavio u društvu pet prostitutki. Nešto kasnije, on je optužen za silovanje šesnaestogodišnje manekenke.

Devet godina kasnije, još jedan skandal povezan je sa njegovim imenom. Naime, Kristijano je optužen za utaju poreza, a onda se pojavila još jedna devojka koja je tvrdila da ju je fudbaler silovao.

Nekoliko dama sumnjivog morala se pojavljivalo u javnosti sa tvrdnjama da je fudbaler sa njima varao svoje devojke, Irinu Šajk ali i verenicu Georginu.

2010. godine Ronaldo je dobio sina, ali nikada nije želeo da priča o tome ko je njegova majka, a mnogi su naslućivali da je fudbaleru Kristijana Juniora rodila surogat majka.

PROČITAJTE JOŠ: VEĆ SE POVERIO PRIJATELJIMA I KAKAV IM JE S*KS: Naomi u vezi sa 23 godine mlađim pevačem! (FOTO)

Pre dve godine Kristijano je dobio blizance Matea i Evu, takođe uz pomoć surogat majke, a u novembru iste godine on je dobio i četvrto dete, kada se porodila Georgina i na svet donela njihovu ćerku Alanu Martinu.

R. L.

#Cristiano Ronaldo

'