AKTUELNO

Sama je morala da šije svoju garderobu.

Madona nekada sebi nije mogla da priušti sve ono što danas ima, međutim sve se promenilo kada je stekla svetsku popularnost zahvaljujući svojim hitovima u kojima milioni uživaju.

Foto: Tanjug AP

PROČITAJTE: SADA SU SVI TALENTI U IGRI: Prijavite se na audiciju za PINKOVE ZVEZDE i pokažite regionu šta umete! (VIDEO)

Kako je pop diva sada otkrila, njena porodica bila je siromašna pre njene muzičke karijere. Zbog toga sestri i sebi nije mogla da priušti stvari iz butika, pa su one same međusobno šile garderobu.

Foto: Tanjug

Madona je danas ponosna što je sa svojom porodicom uspela da pregura teške dane koji su iza njih. Pevačica je ovoga puta na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila kako su ona i sestra izgledale poslednjeg dana srednje škole i prisetila se teških dana.

Moja sestra Paula i ja poslednjeg dana srednje škole! Sašile smo same naše haljine ... Uvek sam se sramila što nismo mogle priuštiti sebi haljine iz butika. Kad gledam unatrag, drago mi je da sam naučila koristiti mašinu za šivenje. Pogledajte kako nema dekoltea ili golih kolena! Tata Čikone je bio jako strog - napisala je Madona.

PROČITAJTE: PODNELA TUŽBU, PA SE NAŠLA NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI! Zadrugari Draganu stavili na stub srama, Zerina joj poručila: TI SI ZA MENE MORALNA K*RVA! (VIDEO)

Pink.rs

#Madona

'