AKTUELNO

Nezgode na skijanju.

Slavna holivudska glumica Gvinet Paltrou optužena je od strane penzionera Terija Sendersona da mu je nanela teške telesne povrede na skijanju u zimovalištu Dir Voli. Penzionisani optičar tvrdi da je glumica na njega naletela na stazi i da nije pozvala pomoć.

Foto: Printscreen Youtube

Kako mediji prenose, Teri je na konferenciji za novinare rekao i da su njen instruktor skijanja i prijatelj lažno svedočili u korist glumice. Senderson je opisao da se incident dogodio na skijaškoj stazi za početnike, kada je iznenada čuo histeričan vrisak i osetio udarac u predelu lopatica. Paltrou je te tvrdnje negirala i poručila da očekuje da će tužba biti odbačena.

Penzioner je naveo da mu je trebalo tri godine da podnese tužbu jer nije mogao normalno da funkcioniše, a da od advokata slavne glumice nije dobio nikakvu ponudu za kompenzaciju, već samo pretnje da bi on mogao da bude tužen.

Foto: Tanjug

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE NAKON GLASINA O RAZVODU: Džordž Kluni progovorio o svom privatnom životu! EVO DA LI SU SE AMAL I ON RASTALI! (FOTO)

On je u tužbi tražio obeštećenje od nešto više od tri miliona dolara. Na konferenciji za novinare prikazan je video snimak u kojem se vidi kako žena s leđa udara Sendersona, kao i još dve osobe koje padaju preko njega, a potom ustaju i odlaze.

Pink.rs

#Gvinet Paltrou

'