AKTUELNO

Brak im je u ozbiljnoj krizi.

Bračni odnosi između supružnika Džordža i Amal Kluni sve više upadaju u krizu. Tako je nedavno posle žučne rasprave sa suprugom, Amal pokupila svoje stvari i decu, Elu i Aleksandra odvela na njihovo imanje na Sardiniji.

Foto: Beta

Izvori navode da je njihov brak na klimavim nogama, jer Džordž ne posvećuje dovoljno pažnje porodici. Takođe spekuliše se da je razlog krize i jedna poznata glumica, pa je tako Amal pripretila razvodom. Glumac je učinio sve kako bi svoju suprugu vratio kući, ali Amal je očigledno neumoljiva po pitanju pomirenja, navode izvori.

Foto: Tanjug

Advokatica i glumac upoznali su se 2013. godine, kada ju je njihov zajednički prijatelj doveo kod Džordža kući u Italiju. Da je do nedavno sve funkcionisalo kako treba, dokazuje i činjenica da je par viđen na večeri u organizaciji Ujedinjenih nacija na kojoj su se pojavili i glumčevi roditelji. Ukoliko ipak dođe do razvoda on bi mogao da teži neverovatnih 520. miliona dolara.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: DARA SE SKINULA, SLOBA ODLEPIO ČIM JU JE VIDEO: Ovim gestom odmah podgrejao priče da je BACIO OKO na folkerku! (FOTO)

Džordž je više puta molio Amal da vidi decu, ona mu za sada to dozvoljava samo preko video poziva, a ukoliko bi želeo da ih poseti morao bi da spava u gostinskoj sobi, pišu strani mediji.

Pink.rs

#Amal Kluni | Amal Clooney

#Džordž Kluni | George Clooney

'