AKTUELNO

Na 24. ceroniji "Nagrada kritike" dodeljena su brojna priznanja!

Najbolja filmska i televizijska ostvarenja sinoć su nagrađena brojnim priznanjima koja se dodeljuju na prestižnom događaju. Film "Roma" meksičkog reditelja Alfonsa Kuarona, odneo je četiri nagrade i to u kategorijama: najboljeg filma i režije, najbolje filmske fotografije i najboljeg stranog filma.

Očigledno da je žiriju ove godine bilo i te kako teško da donese odluku kada je najbolja glavna glumica u pitanju, pa su ovu nagradu podelile Lejdi Gaga za film "Zvezda je rođena", i Glen Klouz za ulogu u ostvarenju "Žena". Za najboljeg glumca proglašen je Kristijan Bejl za film "Vajs".

U kategoriji najboljeg sporednog glumca pobednik je Maheršala Ali za ulogu u filmu "Zelena knjiga", a Redžina King proglašena je za najbolju glumicu u sporednoj ulozi.

Lejdi Gaga održala je i emotivan govor, tokom kog se i rasplakala. Ona se zahvalila Bredliju Kuperu sa kojim je i glumila u filmu "Zvezda je rođena":

Ti si magično ljudsko biće. Nikada sa rediteljem i glumcem nisam osetila ono što sam osetila s tobom - istakla je ona.

PROČITAJTE JOŠ: ONE NE ŠTEDE: Zavrteće vam se u glavi kada čujete koliko Kejt Midlton i Megan Markl troše na garderobu! (FOTO)

Gaga je na prestižnoj ceremoniji odnela i pobedu u kategoriji za najbolju pesmu, numerom "Shallow".

M.S.

#Bredli Kuper

#Lejdi Gaga | Lady Gaga

'