separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MARAJA KERI MORA DA PLATI ODŠTETU ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE: Gola je šetala ispred menadžerke, A OVO JE URADILA SVOM TELOHRANITELJU! (FOTO)


Slavna pevačica pristala na nagodbu pred sudom!


Maraja Keri, popularna pevačica, krajem 2017. godine optužena je od strane svoje menadžerke Stele Buločnikov Stolper za maltretiranje i seksualno zlostavljanje. Naime, menadžerka je Kerijevu optužila da je namerno pred njom šetala gola u periodu kada su sarađivale. 

Autor: Instagram

Stolperova je za slavnu pevačicu radila nešto manje od tri godine, a u međuvremenu je njihova saradnja prerasla u prijateljstvo. Sve se završilo krajem 2017. kada su se javile nesuglasice između njih dve. 

Autor: Pixabay.com

Iako je Maraja u početku negirala ove optužbe i govorila da su neutemeljene, na kraju je ipak pristala da plati odštetu svojoj bivšoj menadžerki. S obzirom da je pristala na nagodbu, ovo bi mogla biti svojevrsna potvrda i priznanje za optužbe koje se pevačici stavljaju na teret. Stelin advokat istakao je da je došlo do uspostavljanja dogovora, ali nije otkrio o kojoj sumi se radi. 

Autor: Instagram

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Maraja optužena za egzibicionizam. Njen član obezbeđenja izneo je u medije da ga je ona namamila u hotelsku sobu i namerno ispred njega šetala oskudno odevena, a zbog neprijatnosti i on je podigao tužbu protiv Kerijeve.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti