Info
ZABAVA

showbiz

Nakon što se glumica pohvalila njihovim SEKSUALNIM ŽIVOTOM, suprug je fotografisao GOLU! (FOTO)


Dok su neki njegovi pratioci komentarisali kako bi svoju golu ženu trebalo da čuva za sebe, drugi su smatrali da je fotografija pravo umetničko delo.


Iako važe za bračni par koji nije imao skandale, glumac je sada uspeo da šokira javnost na društvenim mrežama.

Naime, Džena Devan Tejtum zablistala je na zabavi produkcijske kuće "Warner Brothers" posle dodele nagrada "Zlatni globus", ali se pre toga dobro naspavala.

Da ceo svet to zna, pobrinuo se njen suprug Čejning Tejtum, koji ju je fotografisao kako spava u krevetu, a pažnju je privuklo to što je Džena kao od majke rođena.

Popodnevna dremka je najbolji deo dana - napisao je glumac uz fotografiju.

Nap time = The Best Time 😇🙌🙌

A photo posted by Channing Tatum (@channingtatum) on

Dok su neki njegovi pratioci komentarisali kako bi svoju golu ženu trebalo da čuva za sebe, drugi su smatrali da je fotografija pravo umetničko delo.

Džena, koja sa Čejningom ima trogodišnju ćerku Everli, nedavno se pohvalila njihovim seksualnim životom.

Kako je ples moja primarna profesija, uvek sam bila veoma povezana sa svojim telom i njegovom iskonskom, seksualnom energijom. Isti takav je i Čejning. Imamo veoma zdrav i fantastičan seksualni život - ispričala je  nedavno glumica.

Par se upoznao na setu filma "Uhvati ritam" 2006. godine, a vezu su započeli, ispričala je Džena, nakon što joj je pijani Čejning kucao na vrata i priznao joj da ne može da prestane da razmišlja o njoj.

#tatumphotoaday step up ❤

A photo posted by Channing Tatum. (@channingisbae) on

Autor: M. Đurović

Komentari • 0


povezane vesti