Info
ZABAVA

showbiz

POČINJE SERIJA KOJA OBARA REKORDE! Ne propustite ljubavnu priču zbog koje će PLAKATI BALKAN! (VIDEO)


Priču koja je zaintirgirala svet domaća publika moći će da prati samo na TV Pink.


Popularni turski glumac Burak Ozčivit stekao je ogromnu slavu na ovim prostorima ulogom Bali-bega u seriji "Sulejman veličanstveni", a nova serija, koja je večeras počela sa emitovanjem na TV Pink, još više će očarati njegove mnogobrojne obožavateljke.

Burak u seriji igra Kemala, jedno od troje dece iz porodice srednje klase. Njegov jedini životni cilj jeste da sebi stvori život - on ne veruje u čuda, kao ni u ljubav. Međutim, sve se menja kada u njegov monotoni život uđe Nihan.

Autor: Printscreen Youtube

Ona je bogata i, naizgled, nema briga u životu, a Kemal ni ne sluti koliko će se njegov život promeniti kada upozna Nihan.

Iako predstavljaju dva sveta, oni ignorišu razlike i uspevaju da ostanu zajedno, sve do jednog odlučujućeg dana.

Autor: Printscreen Youtube

Kemal zbog posla napušta Istanbul i konačno shvata da on i njegova ljubav pripadaju različitim svetovima, ali nije znao da Nihan ima veliku tajnu. Dvoje zaljubljenih mnogo toga razdvaja i njihova ljubav postaje nemoguća.

Autor: Printscreen Youtube

Uzbudljivu ljubavnu priču milionski auditorijum će bez daha pratiti na TV Pink, a svi obožavaoci turskih serija i jednog od najpopularnijih tamošnjih glumaca uskoro će saznati da li će Burak uspeti da se izbori za svoju ljubav.

Autor: YouTube screenshot

Trenutno najpopularniju tursku seriju, koja obara sve rekorde gledanosti u svetu, "Beskrajna ljubav", publika u regionu imaće priliku da gleda od večeras, svakog dana u 20 časova samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đurović

Komentari • 0


povezane vesti