AKTUELNO

Svi su se sažalili na nju!

Glumica Dru Barimor bila je iskrena objavom na Instagramu gde se jasno vidi kako je ona očajna i plače i tako svima pokazala kako se oseća u "onim danima". Prethodna fotografija koju je objavila je sušta suprotnost ovoj jer je glumica na njoj sređena i smeje se ali očigledno da je fanovima i javnosti htela da pokaže i kako izgleda njena druga strana te se nije libila sada, kao i ranije, da pokaže kako izgleda bez trunke šminke sa neurednom frizurom u kućnom izdanju.

Foto: Printscreen Instagram

Neki dani su odlični i lepi... Naravno, mogu biti ovakva nakon dva sata sređivanja frizure i šminkanja, i zahvaljujući odličnoj fotki i svetlu. Takođe se osećam odlično i kad se dobro oznojim na treningu... Ali sve to zahteva trud i rad! Što je dobro, jer nam nije nedostižno - iskrena je bila glumica, ali ovo nije sve što je napisala.
Ono što ne mogu sakriti jeste da su neki dani teški i nisu tako lepi... I shvatam da sam srećna što su moji životni problemi rešivi i na tome sam do neba zahvalna. Ali nekada život može samo da vas udari i obori na zemlju! Ali mi plačemo i onda se podignemo, stavimo jednu nogu ispred druge i koračamo - završila je glumica.

PROČITAJTE JOŠ:MARINA STANKOVIĆ IZDALA SVOJU PRVU PESMU! Ove nežne reči i njen fantastičan glas neće vas ostaviti ravnodušnim! (VIDEO)

Autor: M.V.

#Dru Barimor

#glumica

'