AKTUELNO

Dvoje naših glumaca uživalo je u provodu sa svetskim zvezdama.

Ceremonija održana povodom 74. dodele Zlatnih globusa okupila je veliki broj poznatih ličnosti na jednom mestu.

Holivudskim zvezdama nije smetalo olujno vreme dok su defilovali crvenim tepihom.

Dame su ove godine spontano odlučile da na ovom događaju dominiraju srebrne toalete i detalji.

Dru Barimor, Sofija Vergara i Nikol Kidman blistale su "u srebru", a velika većina njihovih koleginica imala je detalj iste boje.

Vergara je čak kombinovala srebro i zlato, pokušavši verovatno da sija jače od svih prisutnih, dok je Sara Džesika Parker dominirala u raskošnoj beloj haljini Vere Vang.

Natali Portman, koja je u poodmakloj trudnoći, došla je u društvu svog supruga, baletskog koreografa Bendžamina Milpijea, s kojim se retko pojavljuje na događajima ove vrste.

I ispod široke svetlo žute haljine jasno se ocrtavao veliki stomak.

I zvezda serije "Igra prestola" Mejsi Vilijams odlučila se za dugu žutu haljinu, ali je ona, za razliku od starije koleginice, otkrila ramena.

Uz nju je bila njena dobra prijateljica Sofi Terner, koja u istoj seriji tumači njenu sestru i koja joj je pomogla oko neposlušne  toalete.

Sofi se odlučila za veoma neobičnu crno belu haljinu, koja je u određenim delovima providna i koja se ne bi mogla nazvati najsrećnijim izborom, jer je zgodnij glumici prekrila sve adute koje poseduje i oduzela joj više nego što joj je donela.

Sa druge strane, Emili Ratajkovski je, kao i uvek, ostavila dobar utisak na crvenom tepihu. Žuta haljina sa srebrnim detaljima i velikim izrezima u predelu nogu i grudi na pravi način je istakla njen seksepil.

I Ris Viderspun odlučila se za žuto i gola ramena,a  izgled je upotpunila zlatnom ogrlicom.

Ejmi Adams je, pored Blejk Lajvli jedna od retkih koje su izabrale crnu, "najsigurniju" boju za ovaj događaj.

Lajvli je i na ovaj događaj došla u društvu supruga Rajana Rejnoldsa, s kojim je več četiri godine u braku.

Kasnije se i naš glumac Stefan Kapičić, koji već nekoliko godina gradi karijeru u Americi, našao u njenom zagrljaju. On se time pohvalio na Instagramu, ponosan što se našao u društvu svetskih faca.

I Džastin Timberlejk je došao u društvu svoje nežnije polovine, glumice Džesike Bil, koja je blistala u crno-beloj toaleti sa cvetnim detaljima.

Jedna od retkih koje su obukle šarenu toaletu jeste voditeljka Đulijana Rančić, koja je zbog  cvetnog dezena privukla veliku pažnju.

Sa druge strane, Džilijan Anderson izgledala je kao princeza u beloj dugoj haljini.

I Bijonse se odlučila za zlato, kao i Vergara, istaknuvši dekolte izrezima.

Ova godina je posebna i po tome što se na crveni tepih vratio Mel Gibson, koji je nominovan za najboljeg reditelja posle 10 godina rediteljske karijere.

I naša manekenka i glumica Nina Seničar našla se među holivudskim zvezdama. Ona je za ovu priliku obukla plavu haljinu kojom je istakla grudi, a na Instagramu se pohvalila fotografijom na kojoj pozira sa glumcem Aleksandrom Rejtom, koji je najpoznatiji po ulogama u serijama "Westworld" i "Orange is the New Black".

Autor: V. T.

#Blejk Lajvli | Blake Lively

#Džesika Bil

#Rajan Rejnols

#Sara Džesika Parker | Sarah Jessica Parker

#Stefan Kapičić

'