AKTUELNO

Glavni glumci serije "Beskrajna ljubav" bili su u romantičnoj vezi.

Slavnog Buraka Ozčivita i njegovu, domaćoj publici, manje poznatu koleginicu Neslihan Atagul, publika će od večeras svakog dana moći da gleda u najgledanijoj turskoj seriji "Beskrajna ljubav" (Kara Sevda) na Televiziji Pink od 20 časova.

Međutim, mnogi ne znaju da su Neslihan i Burak bili i u emotivnoj vezi, nakon koje su ostali u veoma dobrim odnosima. I dok je Burak sada u stabilnoj vezi sa popularnom turskom glumicom Fahrije Evcen, Atagulova se udala za kolegu Kadira Dogulua u julu prošle godine.

Zanimljivo je da je Burak bio pozvan na svadbu Neslihan i Kadira, ali da se ipak nije pojavio na slavlju. Burak je svoj nedolazak na svadbu koleginice i bivše devojke Neslihan Atagul pravdao time da je na putovanju po Evropi sa verenicom Fahrije.

Foto: Printscreen Youtube

Trenutno najpopularniju tursku seriju, koja obara sve rekorde gledanosti u svetu, "Beskrajna ljubav", publika u regionu imaće priliku da gleda od večeras, svakog dana u 20 časova samo na Televiziji Pink.

Podsetimo, Ozčivit u seriji "Beskrajna ljubav" igra Kemala, jedno od troje dece iz porodice srednje klase. Njegov jedini životni cilj jeste da sebi stvori život - on ne veruje u čuda, kao ni u ljubav. Međutim, sve se menja kada u njegov monotoni život uđe Nihan. Dvoje zaljubljenih mnogo toga razdvaja i njihova ljubav zaista postaje nemoguća.

Foto: Instagram

Uzbudljivu ljubavnu priču milionski auditorijum će bez daha pratiti na ružičastoj televiziji, a svi obožavaoci turskih serija i jednog od najpopularnijih tamošnjih glumaca uskoro će saznati da li će Burak uspeti da se izbori za svoju ljubav.

Autor: J. V.

#Burak Ozčivit

#glumac

'