AKTUELNO

Poznati turski zavodnik nije ostao imun na lepotu atraktivne koleginice Neslihan Atagul.

Simpatije Buraka Ozčivit, jednog od najpopularnijih turskih glumaca koji se proslavio ulogom Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", konačno je uspela da osvoji njegova koleginica Neslihan Atagul, a njihova burna priča iz nove hit serije ostaviće bez daha verne gledaoce Pink televizije.

Foto: Instagram

U pitanju je poznata turska glumica Neslihan Atagul - ona u seriji "Beskrajna ljubav" lepu bogatašicu koja u potpunosti menja život Kemala, (Burak Ozčivit) jedno od troje dece iz porodice srednje klase. Dok nju nije upoznao, njegov jedini životni cilj bio je da sebi obezbedi egzistenciju. Međutim, kada je u njegov život ušla Nihan Sezin, Kemal počinje da veruje u ljubav.

Foto: Promo

Uprkos tome što je njihova ljubav zbog mnogobrojnnih i naizgled nepomirljivih razloga nemoguća, njih dvoje uspevaju da ostanu zajedno sve do dana koji im je zauvek promenio živote.

Markantni glumac zbog posla napušta Istanbul i shvata da on i njegova draga pripadaju različitim svetovima, a nije znao ni da Neslihan ima veliku tajnu.

Ovu uzbudljivu ljubavnu priču verni gledaoci Pink televizije imaće priliku da prate od ponedeljka, 9. januara svakog dana u 20 sati, kada počinje emitovanje "Beskrajne ljubavi" na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, a ovako izgleda lepotica koja je uspela da zavede jednog od najpoželjnijih turskih glumaca:

Autor: D.T.

#Beskrajna ljubav

#Burak Ozčivit

#Glumci

#Televizija Pink

#Turska

'