AKTUELNO

Povezivali su je sa popularnim glumcem, Vudi Alen ju je želeo za film, a onda se ispostavilo da je ona misterija.

Kada se Alegra Koleman pojavila na naslovnoj stranici popularnog časopisa, nazvana je zvezdom koja će osvojiti Holivud.

U priči koja je objavljena u časopisu "Esquire" otriveno je da je u vezi sa Dejvidom Švimerom (Rosom) iz "Prijatelja", da Vudi Alen ima za nju spremnu glavnu ulogu i da ima golišave fotografije.

A ona zapravo nije ni postojala.

Alegra je bila samo lice sa naslovne strane časopisa iz 1996. godine.

"Zabroavite na Gvinet Patrou, ovo je sledeća Holivudska devojka iz snova, Alegru Koleman koju niko ne zna", piše u naslovu teksta.

Uskoro su mnogi kontaktirali časopis kako bi se upoznali sa novom zvezdom, ali su shvatili da je Alegra velika misterija.

Nju je zapravo izmislila novinarka Marta Šeril, koja je unajmila manekenku Ali Larter da glumi starletu, a onda izmislila priču o njenom životu.

Članak koji je Šeril napisala zapravo je satirična priča o ličnostima koje pune naslovne stranice i o kojima postoji veliki broj tračeva. Cilj joj je bio da dočara način na koji funkcioniše Holivud.

Čak i kada je otkriveno da se radi o prevari, agenti za talente su bili zainteresovani za Alegru, pa je Ali Larter na kraju stvarno postala glumica.

Ona se pojavila u filmovima "House on Haunter Hill", "American Outlaws" i "Legalna plavuša", ali je najpoznatija po ulozi u seriji "Heroji".

- Tada sam imala 22 godine i bila sam na samom početku karijere. To što smo uradili bilo je zabvno i smatrala sam da je genijalno to što je taj tekst samo za nijansu drugačiji od stvarnog. Menadžera sam upoznala preko te naslovnice. To fotografisanje mi je otvorilo mnoga vrata i ne žalim što sam to uradila - rekla je Ali u jednom od intervjua.

Autor: V. T.

#Ali Larter

#Holivud

#glumica

'