AKTUELNO

Trenutno najpopularnija turska serija "Beskrajna ljubav" oduševiće domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog glumca.

Turski glumac, Burak Ozčivit, koji je ulogom Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni" stekao ogromnu popularnost na ovim prostorima, ali i osvojio simpatije žena, vraća se na male ekrane.

Na radost ženskog pola u regionu, nova hit serija "Beskrajna ljubav", u kojoj Burak glumi, počeće sa prikazivanjem u ponedeljak, 9. januara, od kada je možete gledati svakog dana na Televiziji Pink.

Foto: YouTube screenshot

Ozčivit u seriji "Beskrajna ljubav" igra Kemala, jedno od troje dece iz porodice srednje klase. Njegov jedini životni cilj jeste da sebi stvori život - on ne veruje u čuda, kao ni u ljubav. Međutim, sve se menja kada u njegov monotoni život uđe Neslihan.

Ona ubrzo osvaja srce markantnog Kemala i, uprkos tome što je njihova ljubav zbog mnogobrojnih razlika gotovo nemoguća, oni uspevaju da ostanu zajedno, sve do jednog dana koji će im promeniti živote.

Kemal zbog posla napušta Istanbul i konačno shvata da on i njegova ljubav pripadaju različitim svetovima, ali nije znao da Neslihan ima veliku tajnu.

Dvoje zaljubljenih mnogo toga razdvaja i njihova ljubav zaista postaje nemoguća.

Uzbudljivu ljubavnu priču uskoro će milionski auditorijum bez daha pratiti na ružičastoj televiziji, a svi obožavaoci turskih serija i jednog od najpopularnijih tamošnjih glumaca uskoro će saznati da li će Burak uspeti da se izbori za svoju ljubav.

Autor: M. Đurović

#Beskrajna ljubav

#Burak Ozčivit

#glumac

'