AKTUELNO

Niko ne zna gde je!

Glumac Kevin Spejsi, kog je publika zavolela u mnogobrojnim ulogama koje je odigrao, bio je u centru skandala prošle godine u ovo vreme. Naime, on je optužen za s*ksualno zlostavljanje, a poslednji put se oglasio na Tviteru 29. oktobra, gde je uputio izvinjenje Entoniju Repu.

Foto: Tanjug

- Poštujem i divim se Entoniju Rapu kao glumcu. Njegova ispovest mi je jeziva. Iskreno, ne sećam se tog događaja, to je nešto od pre 30 godina. Ali ako sam se poneo tako kako je rekao, dužan sam mu iskreno izvinjenje za nešto što bi moglo da bude nedolično ponašanje u pijanom stanju i žao mi je što je tolike godine sva ta osećanja nosi sa sobom", napisao je on pa i priznao da je odlučio da nastavi svoj život kao gej muškarac.

Foto: Tanjug

PROČITAJTE JOŠ: SADA JE I ZVANIČNO POTVRĐENO: Supruga Džastina Bibera uradila nešto što je RAZOČARALO njegove obožavateljke! (FOTO)

Od tog trenutka Spejsiju se gubi svaki trag sa društvenih mreža, ali njega ne viđaju ni prijatelji ni kolege!

Potpuno je nestao. Niko ga nije čuo ni video. Neverovatno je da neko njegovog statusa ovako nestane u svetu pametnih telefona i društvenih mreža", izjavili su njegovi prijatelji koji strahuju šta se sa njim dešava.

Foto: Tanjug

Autor: N. Vujčić

#Kevin Spejsi

#glumac

#nestao

'