AKTUELNO

Život je nije mazio!

Popularna pevačica i članica grupe "Spice Girls", Melani Braun, pokušala je da izvrši samoubistvo 2014. godine, kada je popila čak 200 tableta protiv bolova. Zbog toga se nije pojavila na polufinalu emisije "Iks Faktor", koja je išla uživo, a gde je ona bila sudija.

Kada je sledeće večeri došla na snimanje, svi su videli njene modrice koje su bili posledica pokušaja samoubistva iako je tada rekla da je to zbog čira na želucu.

Međutim, to nije sve. Ona je progovorila i o korišćenju droge:

- Bila sam tužna, patetična osoba van kontrole. Uzimala sam pet-šest linija kokaina pre i posle snimanja. Kokain je činio da moj bol nestane i da ne razmišljam ni o čemu sem o emisiji - navela je ona u svojoj autobiografiji "Brutalno iskrena" i dodala:

- Toliko sam nisko pala da sam počela da se drogiram samo da bih izdržala snimanja, samo da bih preživela brak sa Stivenom, koji je izgledao kao neurotična klaustrofobija - navela je ona.

PROČITAJTE JOŠ: NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Bredova i Anđelinina ćerka želi da je zovu muškim imenima! (FOTO)

Mel Bi tvrdi da droga nije uticala na njenu moć rasuđivanja kada je u pitanju žiriranje u popularnom šouu. Pevačica je opisala i trenutak kada je sebi pokušala da oduzme život.

Navodi da se osećala "ružno i odvratno" pored tadašnjeg supruga koji je posedovao pravu kolekciju snimaka seksa sa njom. Deci je napisala oproštajno pismo i popila gomilu pilula. Poslednje čega se seća je da je počela da gubi svest i da je lupila o vrata, što je izazvalo modrice koje su svi videli u "Iks Faktoru". Njena ćerka Feniks bila je toliko besna zbog njenog pokušaja da sebi oduzme život i to je bio ključan momenat kada je Mel Bi odlučila da se ipak bori za svoj život. Uprkos tome što su joj u bolnici rekli da su joj jetra i bubrezi ozbiljno oštećeni, pevačica se ipak sutradan pojavila na snimanju polufinalne emisije "Iks Faktor".

Autor: Pink.rs

#Droga

#Melani Braun | Melanie Brown

#Samoubistvo

#pevačica

'