AKTUELNO

Nastavljaju da rade po svom!

Od trenutka kada je objavljeno da se princ Hari i Megan Markl zabavljaju, javnost ne prestaje da se interesuje za njihov život. Kada je otkriveno da je vojvotkinja od Saseksa u drugom stanju, svi su slavili, ali sada bi njihova odluka mogla da izazove skandal u kraljevskoj porodici.

Foto: Tanjug

Naime, Megan i Hari trenutno žive u dvosobnom stanu koji se nalazi u posedu Kensingtonske palate, dok se renovira deo u koji bi trebalo da se presele. "Apartman 1" u kojem bi kraljevski par trebalo da živi ima čak 21 sobu i u renoviranje je uloženo 1.6 miliona dolara. Oni bi tada postali komšije princa Vilijama i vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton, ali budući roditelji imaju drugi plan.

Foto: Tanjug

- Hariju i Megan neophodan je veći prostor za život, ali ne žele da im prve komšije budu Kejt i Vilijam. Uskoro će prinčevi imati odvojene poslove i odvojene živote. Na kraju krajeva, zašto bi uopšte morali da žive u Kensingtonskoj palati? Imaju toliko drugih opcija, a i toliko novca da mogu sebi da kupe kuću u Londonu. Kejt i Megan žive potpuno drugačije živote - rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

PROČITAJTE JOŠ: NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Bredova i Anđelinina ćerka želi da je zovu muškim imenima! (FOTO)

Foto: Tanjug

Ukoliko zaista odluče da ne žive u "Apartmanu 1", druga opcija bi mogla da bude kuća "Jork" koja se nalazi u okviru imanja Sandringam u Norfoku, daleko od londonske gužve, dok neki tvrde da su njih dvoje uzeli u zakup kuću u Kotsvoldsu na dve godine. Vila nosi naziv "Vestfild Lardž" i udaljena je od Londona 90 minuta.

Ako se zaista desi da se odsele, ovo bi bio još samo jedan dokaz da između dva najpoznatija kraljevska para na svetu odnosi nisu dobri, a šta će se na kraju zbiti ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Megan Markl | Meghan Markle

#Princ Hari od Velsa | Prince Henry of Wales

'