AKTUELNO

Fudbaler reprezentacije Srbije Luka Jović rekao je danas da u utakmici protiv Crne Gore u Ligi nacija sve zavisi od njegovih saigrača i da uz pravi pristup rezultat neće izostati.

- Mislim da imamo kvalitet i da rezultat neće izostati. Sigurno smo kvalitetniji sastav od Crne Gore i ako budemo igrali kao što znamo, pobeda ne bi trebala da izostane. Sve zavisi od nas, neće njihova selekcija zavisiti od jednog igrača. Uvek idemo na pobedu i nadam se da će publika doći u što većem broju, jer su nam navijači zaista potrebni. Drago mi je što se ponovo vraćam na naš stadion - rekao je Jović novinarima u Sportskom centru FS Srbije.

Fudbaleri Srbije igraće protiv Crne Gore 17.novembra od 15.00 časova, na stadionu "Rajko Mitić", a samo tri dana kasnije i protiv Litvanije od 20.45 časova na stadionu Partizana.

Poziv za nacionalnu selekciju Jović je dobio kao najbolji strelac Bundeslige, ali je istakao da to nije presudno u reprezentativnom dresu. ;

- To je sjajno, drago mi je što sam najbolji strelac jedne od najboljih liga, ali sada sam tu za reprezentaciju i daću sve od sebe da zaradim minute. Drago mi je što sam se vratio u ekipu, mislim da sam zaslužio to svojim igrama, ali u reprezentaciji nije bitno ko je najbolji strelac i sada ne obraćam pažnju na to - rekao je Jović.

Eventualnim pobedama protiv Crne Gore i Litvanije srpska selekcija izborila bi plasman u diviziju B Lige nacija.

Miloš Veljković dodao je da ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu i da su svi zadovoljnim dosadašnjim učinkom.

- Normalno je da očekujemo da pobedimo ovde, ali moramo da damo svoj maksimum. Zadovoljni smo za sada, iz utakmice u utakmicu smo sve bolji i bolji. Naša komunikacija takodje napreduje. Imamo dobru priliku da ostvarimo prvi trijumf na domaćem terenu. Probaćemo da igramo kao u Podgorici, ako bude tako, rezultat neće izostati. Cilj nam je da ne primimo gol i ako bude tako imamo veliku šansu za pobedu - kazao je Veljković.

#Crna Gora

#Srbija

#fudbal

'