AKTUELNO

Fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić, pred derbi Mančestera, upozorio je Siti da menadžer Žoze Murinjo zna kako da zaustavi gradskog rivala.

Junajted, nakon velikog preokreta protiv Juventusa u Torinu (2:1), gostuje na Etihadu gde "građani" imaju samo jedan poraz u 37 utakmica i to baš od velikana sa Old Traforda u prošlom međusobnom meču 3:2 posle dva gola zaostatka.

- Očekujem jako težak meč, Siti je snažan tim, igra dobro i postiže mnogo golova, ali imamo i mi kvalitet koji možemo da upotrebimo. Cilj je da zaustavimo njihov napad, to je pravi put i naš menadžer zna - rekao je Matić za klupski sajt.

"Građani" ruše sve pred sobom, samo jedan remi imaju iz 11 mečeva u nizu, ali Matić veruje da će ih Junajted zaustaviti.

- Spremni smo za derbi, sve je moguće... Moramo više da verujemo da smo kvalitetni, napredujemo i mentalno i fizički. Imamo tri pobede iz poslednja četiri meča i dobili smo samopouzdanje. Zaslužili smo sve to, ali potrudićemo se da nastavimo u istom ritmu - zaključio je on.

Derbi Mančestera na programu je u nedelju sa početkom u 17.30.

#Nemanja Matić

'