AKTUELNO

Trener fudbalera Napretka Milorad Kosanović rekao je danas da njegova ekipa predstojeću utakmicu protiv Metalca u Kupu Srbije shvata veoma ozbiljno i pored toga što je, kako je istakao, kvalitet na strani tog kruševačkog tima.

- Metalac je jedan od boljih klubova Prve lige. Kao tim su nešto slabiji nego prošle sezone, ali to ne znači da neće uspeti da se uključe u takmičenje za sam vrh. Utakmicu shvatamo ozbiljno, iako je kvalitet na našoj strani, pa samim tim ne očekujemo ni nekih većih problema, ukoliko ih sami ne napravimo - rekao je Kosanović.

Fudbaleri Napretka u sredu dočekuju Metalac u utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije.

"Mi ćemo probati da ostanemo u Kupu što duže. Pored prvenstvenih, nije loše odigrati i Kup utakmice, jer se onda napravi korektan broj takmičarskih utakmica. Utakmica nam dolazi u odlično vreme i uklapa se u mikro-ciklus druge nedelje pred sam nastavak prvenstva", rekao je Kosanović.

Kosanović je dodao da za predstojeći meč ima sve igrače na raspolaganju i istakao da će tim koji će igrati protiv Metalca biti standardan i da neće odmarati igrače.

- Svi igrači koji su izneli najveći teret prvenstva igraće u sredu - rekao je Kosanović.

Utakmica Napredak - Metalac igra se u sredu od 15.00, a ulaz na stadion Mladosti je slobodan.

#Kup Srbije u fudbalu

#fudbal

'