AKTUELNO

Gradonačelnik Beograda Zorana Radojičića, tokom direktnog uključenja, za italijanski „Radio Marte” iz Napulja, povodom večerašnje utakmice Crvena Zvezda -Napoli rekao je da je veoma ponosan kao građanin Beograda što se Crvena zvezda, posle 26 godina, vraća tamo gde joj je mesto – u Ligu Šampiona.

- Grad Beograd je dugo čekao na ovaj događaj. Ljudi su veoma srećni, a uzbuđenje se oseća u vazduhu već nedeljama - rekao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić u direktnom uključenju za najpopularniji sportski talk show „Radio Marte” iz Napulja pred večerašnju utakmicu između Crvene Zvezde i Napolija na stadionu „Rajko Mitić” u Beogradu.

- Veoma sam ponosan kao građanin Beograda što se Crvena zvezda, posle 26 godina, vraća tamo gde joj je mesto – u Ligu Šampiona. Uveren sam kao gradonačelnik Beograda, da će sve proći u najboljem redu. Naša policija, koja je izuzetno profesionalna, za ovu utakmicu se pripremala nedeljama. Napoli je izuzetan tim, i godinama je pravi konkurent Juventusu u seriji A. Sada sa Karlom Anćelotijem, proverenim profesionalcem, čini se da su još jači, ali ja verujem u naš tim koji će se punim srcem boriti za pobedu i koji se ne boji nijednog protivnika. Siguran sam da će nas učiniti još srećnijima. Ja nisam bio u Napoliju, iako je taj grad poznat po svojoj istoriji, biće mi zadovoljstvo da ga posetim, a sledeća utakmica Lige šampiona je svakako odlična prilika za to. Dolazak u Napulj biće i dobar povod za susret sa vašim gradonačelnikom s kojim bih voleo da razgovaram o unapređenju saradnje naših gradova - rekao je Radojičić u direktnom uključenju za popodnevni sportski program italijanskog radija „Radio Marte” iz Napulja.

Pročitajte još: UŽIVO večeras od 21 sat samo na Klik TV: Crvena zvezda protiv Napolija u Ligi šampiona piše nove stranice istorije!

#Crvena Zvezda

#Zoran Radojičić

'