AKTUELNO

Posle 27 godina pauze fudbaleri Crvene Zvezde večeras će ponovo zaigrati u Ligi šampiona. Fudbalska legenda crveno- belih Dragiša Binić rekao je za NOVO JUTRO televizije PInk da je fenomenalno što jedna zemlja od sedam miliona stanovnika ponovo predstavlja svetsku fudbalsku silu.

- Ponovo se pokazalo da se u Srbiji igra fudbal, da imamo dobre igrače, da imamo talente. Jedna zemlja od sedam miliona stanovnika ponovo predstavlja svetsku fudbalsku silu, i to ne samo u fudbalu. Kao što možete da vidite u svim sportovima smo u vrhu. Mislim da to nigde na svetu nema - rekao je Binić.

Prema njegovim rečima, pre trideset godina je bilo drugačije nego danas, i dodaje da se nije toliko ni očekivalo od igrača i kako kaže, čini mu se da se danas više očekuje od njih.

Foto: TvPink Printscreen

- Teška je grupa. Tamo jedan igrač vredi kao ceo naš tim. Ali nije sve u tome. Milojević je skockao jednu dobru ekipu. Sad ćemo videti. Igrali smo dobro imali smo malo i sreće. Ne pobeđuju uvek najskuplji i najbolji, već onaj koji izgara na terenu i gde se igra jedan za sve a svi za jednog - rekao je Binić.

- Ovo doživljavam kao krunu rada Milojevića i ovih igrača. Mi smo dobili sve one igrače koje smo želeli, nekog brže nekog sporije, ali dobili smo igrače na ključnim mestima baš onakve kakvi nam nedostaju - rekao je glumac Ivan Bekjarev, veliki navijač i fan crveno-belih.

Foto: TvPink Printscreen

- Mnogo mi je teže sada kao navijaču, jer ne učestvujem u igri, mnogo je ljudi i gledalaca koji žele da dođu do karte, treba sve to organizovati i obezbediti - rekao je Binić.

#Crvena Zvezda

#Liga šampiona

#Utakmica

#fudbal

'