AKTUELNO

Legendarni Amerikanac Andre Agasi izjavio je da su Novak Djoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal podigli tenis na mnogo viši nivo nego kada je on igrao i da njihov ritam ne bi mogao da izrži više od 10 minuta.

Osvajač osam gren slem titula i bivši Djokovićev trener smatra da ni u svom najboljem izdanju ne bi imao nikakvu šansu protiv vodeće trojke svetskog tenisa.

- Da li vidite kako oni udaraju lopticu sa osnovne linije? Tako bih mogao da igram najviše 10 minuta, onda bih morao da odem sa terena. Ne bih mogao da pobedim Nadala, Federera i Djokovića nijednom u milion godina - rekao je Agasi za španski El Pais. Agasi tvrdi i da ih ne pobedio ni da imaju najslabiji dan.

- To je jasno i nemam problem s tim. Moja najbolja fizička sprema nije ni blizu njihovom najslabijom. Bili su dani kada sam mrzeo sport svom snagom, a sada učim druge o tome i pričam im - naveo je on.

Trenutno na ATP listi vodi Nadal ispred Federera i Djokovića, s tim da je srpski as osvojio titule na poslednja dva gren slema - Vimbldonu i US Openu.

#Andre Agasi

#Novak Đoković

#Rafael Nadal

#Rodžer Federer

'