AKTUELNO

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas da je siguran da će se njegova ekipa predstaviti u dobrom svetlu protiv Vojvodine i da će publika na Čairu biti zadovoljna igrom.

- Siguran sam da će se Radnički protiv Vojvodine danas predstaviti u dobrom izdanju i da će publika na Čairu biti zadovoljna prikazanom igrom - rekao je Lalatović agenciji Beta.

Fudbaleri Radničkog danas dočekuju ekipu Vojvodine u derbi meču osmog kola Super lige Srbije.

Radnički je trenutno drugi na tabeli domaćeg šampionata sa 14 osvojenih bodova, dok je Vojvodina na sedmom mestu sa devet.

Lalatović je kazao da je atmosfera u Radničkom sjajna, pobednička, i da ekipa veruje u sebe.

Uz napomenu da ne mogu uvek da pobedjuju, Lalatović je istakao da mu uliva veliko samopouzdanje kao treneru kada vidi igrače kako rade, treniraju.

- Pohvalio bih moje igrače kako su odigrali na prijateljskoj utakmici protiv Rabotničkog, jer tako bi trebalo da igramo u nastavku domaćeg prvenstva - rekao je Lalatović.

Lalatović će u meč s Vojvodinom ući s posebnim emocijama.

- U Vojvodini sam proveo najlepših 13 meseci kao trener. Nadam se da ću i u Radničkom provesti tako lepo vreme. S tim klubom nisam osetio gorčinu poraza na domaćem terenu, dogurao sam do plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope, a sve to želim i ovde u Radničkom, s tim da mi je cilj da u Nišu osvojim i jedan trofej - kazao je Lalatović.

On je, na kraju, pozvao navijače da dodju danas na Čair u što većem broju kako bi podržale Radnički.

Utakmica se igra od 18.30 na Čairu.

#FK Vojvodina

#Nenad Lalatović

'