AKTUELNO

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić rekao je danas da bi njegova ekipa volela da vidi pune tribine stadiona "Rajko Mitić" i u Super ligi Srbije, a ne samo evropskim utakmicama.

- Svi smo videli koliko veliko interesovanje vlada, posebno sada kada su se prodavale karte za Ligu šampiona i voelo bih da vidimo i pred prvenstvenu utakmicu takve gužve. Mi igrači ćemo biti najsrećniji ako to doživimo. Ekipa Surdulice je zaista nezgodan protivnik, zato ćemo morati da udjemo u utakmicu maksimalno fokusirano, da se dobro postavimo na terenu, budemo oštri i borbeni kako bismo zabeležili novu pobedu - rekao je Gobeljić.

Zvezda će u subotu od 20.30 na svom stadionu igrati protiv Radnika iz Surdulice u osmom kolu Super lige Srbije.

- Prijao nam je kraći odmor tokom reprezentativne pauze posle uspeha na evropskoj sceni i odličnih igara u domaćoj ligi. Nastavljamo borbu za šampoionsku titulu - kazao je Gobeljić.

On je naveo da ekipa jedva čeka da izadje na teren i da nema pritiska jer je navikla da u svakoj utakmici i u svakom takmičenju mora da pobedi.

- Stekli smo veliko iskustvo protekle sezone, ekipa je ostala na okupu i to je naša velika prednost. Stigla su nam i pojačanja, reč je o zaista odličnim igračima. Imamo dva izuzetno kvalitetna tima, ko god izađe na teren daće svoj maksimum, nema potrebe sumnjati u pobedu - naveo je Zvezdin "univerzalac".

Gobeljić je rekao da će putem društvenih mreža pozvati navijače da dodju na stadion "Rajko Mitić" protiv Radnika jer bi igrači bili najsrećniji kada bi videli pune tribine i u domaćem prvenstvu.

#Crvena Zvezda

#tribina

'