AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković izjavio je danas da ekipa izuzetno respektuej Nordsjalend i da će u revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope ući kao da nema pčrednost iz prvog meča.

- Očekuje nas revans protiv Nordsjalenda, videli smo iz prve utakmice da se radi interesantnoj ekipi, karakteriše ih dobra pas igra. Neće nam nimalo biti lako i sigurno da imamo respekt prema Dancima. Igraćemo kao da je 0:0, na pobedu, to je naša obaveza na domaćem terenu - rekao je Mirković na konferencije za medije na stadionu u Humskoj.

Mirković je pobedom u Danskoj 2:1 debitovao na klupi crno-belih, potom su osvojeni bodovi u Zemunu 1:0, a kako je naveo, ekipi je potreban kontinuitet dobrih igara i rezultata.

- Maksimalno smo oprezni, izuzetno cenim rad njihovog trenera, ali ne obaziremo se na njihove negativne rezultate, već na igru gde bi mogli da nas ugroze - istakao je nekadašnji reprezentativac i dodao da ne misli da će sutrašnji duel, njegov prvi kao trenera u Humskoj, uticati na povratak publike, već da to pre svega zavisi od rezultata tima.

Strelac drugog gola u Danskoj Goran Zakarić istakao je da očekuje tešku i zahtevanu utakmicu.

- Taktički i fizički su dosta moćni i opasni su iz kontri. Imamo pozitivan rezultat i mislim da uz ozbiljnost i maksimalno zalaganje možemo da prođemom u plej-of Lige Evrope. Utakmica traje 90 minuta i ako niste 100 posto u utakmici sledi kazna - rekao je Zakarić.

Revanš utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Nordsjalenda igra se sutra od 20 i 30 sati u Humskoj.

#FK Partizan

#Zoran Mirković

'