AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde večeras napadaju pobedu i prolaz u Trnavi protiv Spartaka za mesto u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na modernom stadionu, obloženom starim zidinama sličnim tvrđavama, izabranici Vladana Milojevića moraju da od prvog minuta jure trijumf protiv defanzivno orijentisane ekipe, zbog remija 1:1 u duelu na stadionu "Rajko Mitić".

Taj rezultat nije dodatni teret prvaku Srbije na lošem terenu Spartaka (neravan, požutela i izgorela trava...), kaže trener Milojević, iako priznaje da je protivnik u prednosti pred utakmicu sezone zbog ogromnog uloga - obezbeđene jeseni u Evropi.

- Neko sam ko stalno veruje, tako i generalno u životu. Ne bih bio na ovom mestu da ne verujem, koji god da je rezultat. Veru niko ne može da oduzme, svi smo pozitivni - rekao je Milojević na konferenciji za medije u Trnavi.

On nije želeo da pridaje veliku pažnju lošem terenu koji više odgovara domaćinu, odnosno odbrambenoj postavci.

- Stadion je impozantan, ali teren nije u najboljem stanju. To možemo samo da konstatujemo, ništa da promenimo.

Crveno-beli će u Trnavi imati podršku oko 2.000 navijača na objektu sa 19.200 mesta, renoviranom pre tri godine po visokim standardima UEFA.

Revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona Spartak - Crvena zvezda igra se večeras od 20.30 na stadionu "Anton Malatinski".

#Crvena Zvezda

#fudbal

'