AKTUELNO

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nakon osvajanje četvrte titule na Vimbldonu rekao je da je predivan osećaj podići trofej dok čuješ sina kako viče "tata, tata".

- Prvi put u životu dižem trofej, a tu je neko ko viče "tata, tata", Da, to je onaj mali tamo, nije mogao da gleda meč jer ima manje od pet godina, ali sad je tu i ako budem osvajao trofeje u budućnosti moći će. On je bio ubedljivo najbolji sparing partner prethodnih nedelja - rekao je Đoković na centralnom terenu Vimbldona.

On je iskoristio priliku da čestita rivalu Kevinu Andersonu.

- Bio je izuzetan, niz pobeda, mnogo sati na terenu. Možda u prva dva seta nije bio najbolji, ali ja sam srećan što smo odigrali tako dobar treći - rekao je Novak.

Kada je u pitanju pauza zbog povrede i svi problemi koji su ga pratili protekle dve godine, Djoković je rekao da je sve to proces i da je zahvalan svom timu.

Bilo je trenutaka kada se sumnjalo i da li ću moći da se vratim ovom nivou", naveo je Đoković i našalio se da je trava na centralnom terenu i dalje ukusna i da se sada "počastio duplom porcijom".

Đoković je u finalu savladao Andersona 6:2, 6:2, 7:6 (7:3).

#Novak Đoković

'