AKTUELNO

Fudbalski klub Partizan promovisao je nove dresove za sledeću sezonu, u kojoj će prema rečima predsednika Milorada Vučelića, ciljevi ostati isti - dupla kruna i što dalji plasman u Ligi Evrope.

Partizan će naredne sezone imati tradicionalnu crno-belu kombinaciju, kao i jednobojne, belu i crnu, u režiji istog sponzora - kompanije Najk.

- Igrači i štrucni štab su odradili dobre pripreme i na njima je da učine sve što mogu kako bi ove ciljeve ispunili. Zahvaljujem se kompaniji Najk i firmi Sport tajm na ukazanom poverenju i na ovako lepim dresovima. Ali, "boj ne bije svjetlo oružje već boj bije srce u junaka" - poručio je Vučelić na promociji u pozorištu Duško Radović.

Predstavnik firme Sport Tajm Bojan Savić zahvalio se upravi kluba na saradnji.

Foto: Beta

- Ugovor sa Partizanom smo produzili do 2020.godine. Puno uspeha je iza nas. Želim igračima da u novim dresovima postignu rezultate koje su zacrtali - rekao je on.

Novu garnituru dresova za sezonu 2018/2019 predstavio je legendarni kapiten crno-belih Šaša Ilić.

- Svaki dres Partizana mi je drag. U mnogima sam osvajao titule i pobeđivao bitne utakmice. Novi dresovi izgledaju fenomenalno. Za sebe sam zadržao svoj 22", kroz šalu će Ilić.

Promociji su prisustvovali svi prvotimci na čelu sa šefom štručnog štaba Miroslavom Đukićem.

#Dres

#FK Partizan

'