separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

Partizan promovisao novi dres, Vučelić: Ciljevi isti


Fudbalski klub Partizan promovisao je nove dresove za sledeću sezonu, u kojoj će prema rečima predsednika Milorada Vučelića, ciljevi ostati isti - dupla kruna i što dalji plasman u Ligi Evrope.


Partizan će naredne sezone imati tradicionalnu crno-belu kombinaciju, kao i jednobojne, belu i crnu, u režiji istog sponzora - kompanije Najk. 

- Igrači i štrucni štab su odradili dobre pripreme i na njima je da učine sve što mogu kako bi ove ciljeve ispunili. Zahvaljujem se kompaniji Najk i firmi Sport tajm na ukazanom poverenju i na ovako lepim dresovima. Ali, "boj ne bije svjetlo oružje već boj bije srce u junaka" - poručio je Vučelić na promociji u pozorištu Duško Radović.

 Predstavnik firme Sport Tajm Bojan Savić zahvalio se upravi kluba na saradnji. 

Autor: Beta

- Ugovor sa Partizanom smo produzili do 2020.godine. Puno uspeha je iza nas. Želim igračima da u novim dresovima postignu rezultate koje su zacrtali - rekao je on. 

Novu garnituru dresova za sezonu 2018/2019 predstavio je legendarni kapiten crno-belih Šaša Ilić. 

- Svaki dres Partizana mi je drag. U mnogima sam osvajao titule i pobeđivao bitne utakmice. Novi dresovi izgledaju fenomenalno. Za sebe sam zadržao svoj 22", kroz šalu će Ilić. 

Promociji su prisustvovali svi prvotimci na čelu sa šefom štručnog štaba Miroslavom Đukićem. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti