separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

Španovićeva trijumfom i odličnim rezultatima otvorila sezonu


Ivana je nizala odlične rezultate, a fantastičan skor postigla je i u poslednjom pokušaju kada je uz maksimalno dozvoljen vetar 2.0m/s skočila 6.92m.


Najbolja srpska atletičarka, svetska i evropska šampionka Ivana Španović nastupila je danas na mitingu u Atini i na najlepši način otvorila ovu letnju sezonu.

Ivana je trijumfovala sa rezultatom 6.98m i ovo je bilo prvo pojavljivanje Španovićeve na zaletištu od osvajanja svetske titule zimus u Birmingemu, i danas je kao što je završila zimsku sezonu ušla u nastavak zlatne 2018. godine.

Iz serije u seriju Ivana je bila sve bolja i bolja, rezultati su se nizali od 6.66m u trećoj seriji, za nijansu bolja Ivana je bila u četvrta serija gde beleži 6,71m, da bi u petoj letela do fenomenalnih 6,98m, ali nažalost uz nedozvoljeni vetar od 2.5m u sekundi.

Ivana je fantastičan rezultat postigla i u poslednjom pokušaju kada je uz maksimalno dozvoljen vetar 2.0m/s skočila 6.92m.

Upravo sa rezultatom 6.92m Ivana sada deli vodeću poziciju na svetskim rang listama zajedno sa Kanađankom Kristabel Netej, a ovo je i njen najbolji start sezone u karijeri.

Odlučili smo se da nešto ranije krenem sa takmičenjima, odnosno da pre otvaranja dijamantske serije u Štokholmu odradimo jedan miting. Dugo nisam skakala u Grčkoj za koju me generalno vezuju jako lepe uspomene iz juniorskih dana. Mnoge rekorde sam baš u Grčkoj ostvarila, a evo i jedan i danas. Najbolje otvaranje sezone u karijeri. Skakala sam iz skraćenog zaleta tako da postignuti rezultati imaju još dodatnu težinu - zadovoljno je prokomentarisala Španovićeva.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti