AKTUELNO

U Štark Areni na turniru CFL3 3. juna očekuje nas spektakl, kada u glavnom delu večeri za titulu najboljeg boriće se četiri boraca u kategoriji do 80 kg.

Srbiju će na ovom delu turnira predstavljati dobro poznat Zoran Grozdanić.

Grozdanić iako mlad, zna da zabrine sve svoje protivnike koji se nađu u ringu. Zasigurno će grmeti u ŠTARK ARENI na turniru CFL 3 kada bude nastupio Grozdanić.

Šta Grozdanić ume i zna, publika je imala prilike da se uveri na prošlogodišnjem CFL-u, kada je savladao Enfusion borca Michala Helbicha iz Slovačke. Ovoga puta od osvajanja trofeja deliće ga dve pobede.

Prvi na Grozdanićevom putu ka finalu je Austrijanac Markus Ehrenhofer. Nezgodan i iskusan borac sa veoma dobrim rezultatima, od ukupno 23 borbe ima 19 pobeda od čega 6 nokautom.

Sa druge strane za mesto u finalu boriće se i Azerbejdžanac Ziya Bayramov protiv Turčina Evrima Sam Karagoza. Oba borca su veoma kvalitetna i važe za one koji imaju jake i atraktivne mečeve.

Koji će od ove četvorice šampiona osvojiti turnir i dobiti šansu da se nađe na završnom turniru, saznaćemo 03. juna u Štark Areni.

Vidimo se 03. JUNA u Štark Areni na CFL3!

Karte za CFL 3 možete kupiti na blagajnama ŠTARK ARENE ili putem Eventima na adresi: http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/collision-fighting-league-3-beograd-stark-arena-1048175/performance.html

LIČNA KARTA

Ime: Zoran GrozdanićDatum rođenja: 29.12.1996.Visina: 195 cmTežina: 77 kgTim: KBKS Beograd

Sve o CFL-u saznajte na društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/CollisionFightingLeague/

https://www.instagram.com/cfl_serbia/

https://www.youtube.com/channel/UCe04nRtotgRvcl_2ZuvFeoA

#Borac

#CFL

#MMA

#Zoran Grozdanić

'