AKTUELNO

Zoran Grozdanić, Bojan Gajić, Marina Spasić, Duško Todorović i Stefan Negucić svi do jednog vrhunski borci, braniće boje Srbije na predstojećem Collision fighting league 3 turniru 3. juna u Štark Areni.

Brutalni treninzi su u toku a borci se slažu da jedva čekaju da pred domaćom publikom pokažu i dokažu svoj napredak i kvalitet koji poseduju.

Foto: CFL

U glavnom delu večeri za titulu najboljeg boriće se četiri boraca u kategoriji do 80 kg.

Srbiju će na ovom delu turnira predstavljati dobro poznat Zoran Grozdanić.

Foto: CFL

Šta Grozdanić ume i zna, publika je imala prilike da se uveri na prošlogodišnjem CFL-u, kada je savladao Enfusion borca Michala Helbicha iz Slovačke. Ovoga puta od osvajanja trofeja deliće ga dve pobede.

Prvi na Grozdanićevom putu ka finalu je Austrijanac Markus Ehrenhofer. Nezgodan i iskusan borac sa veoma dobrim rezultatima, od ukupno 23 borbe ima 19 pobeda od čega 6 nokautom.

Sa druge strane za mesto u finalu boriće se i Azerbejdžanac Ziya Bayramov protiv Turčina Evrima Sam Karagoza. Oba borca su veoma kvalitetna i važe za one koji imaju jake i atraktivne mečeve.

Koji će od ove četvorice šampiona osvojiti turnir i dobiti šansu da se nađe na završnom turniru, saznaćemo 03. juna u Štark Areni.

Pored turnira četvorice do 80 kg u glavnom delu večeri organizovaće se još dve borbe po K-1 pravilima.

Na prvom meču glavnog dela nastupiće miljenica srpske publike naša Marina Spasić 17 borbi (12 pobeda i 5 poraza), ali i najbolji profesionalni ženski kik bokser u Srbiji i nosilac WKN internacionalnog pojasa.

Foto: CFL

Marina dočekuje iskusnu i veoma tešku protivnicu Austrijanku Yael Yvon. Očekuje se žestoka borba jer je Marina najavila da ima poseban motiv da u Beogradu zabeleži još jednu pobedu i pošalje poruku svim budućim protivnicama da je na domaćem terenu nesalomiva.

U drugom meču nastupiće Bojan Gajić, nosilac pojasa prvaka Evrope u WKU, dolazi iz KBK Sinđelić.

Foto: CFL

Koliko su Gajićevi mečevi atraktivni imali ste prilike da vidite na prošlogodišnjem CFL1 turniru gde je pobedio Hrvata Tomislava Cukora tehničkim nokautom polovinom prve runde.

Gajić je poznat kao borac koji uvek ide na prekid. I ovog puta on će dati sve od sebe da iz ringa izađe kao pobednik, naročito zbog toga što mu je protivnik stari "poznanik" Hrvat Petar Jaman.

Naravno, za sve borilačke sladokusce na fajt kardu su i dva mma meča.

Naš najprespektivniji mladi MMA borac Duško Todorović, član Secutor Akademije, ima skor 5-0 i svih pet mečeva dobio je prekidom dočekuje takođe, odličnog borca iz Gruzije Shota Gvasalia (9-4).

Foto: CFL

Duškova želja je da nastavi pobednički niz i da se do kraja godine bori za prestižni CFL pojas.

Drugi meč je zakazao Stefan Negucić jedan od MMA boraca koji takođe spada među borce pred kojima je svetla budućnost jer u dosadašnjoj profi karijeri ima 6 pobeda i ni jedan poraz.

Foto: CFL

Negucić je svestan da će ozbiljno morati da se pomuči protiv Poljaka Daniela Wolka (4-1) ukoliko želi da u ringu ostane ne poražen.

Karte su puštene u prodaju i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima EVENTIMA, na šalteru Štark Arene ili kupiti online putem sajta http://www.eventim.rs.

Turnir će, pored glavnog medijskog sponzora TV Pink, prenositi i televizije iz Evrope.

VIDIMO SE 03. JUNA U ŠTARK ARENI!

Do tada uživajte u momentima koji su obeližili CFL 2:

#CFL

#Kombank Arena

#MMA

'